ELCHE Computers
Elche Computers Hardware Software Service Web presence Contact

WEBSITE

Op zoek naar de beste manier om u met internet te verbinden, laat u adviseren door ELCHE! Indien u uw keuze al zelf hebt gemaakt, kan u natuurlijk ook bij ons terecht om dit proces vlot te laten verlopen.


Wij kunnen instaan voor de design, functioneel en technisch ontwerp van uw website. Vandaag de dag kan u niet langer langs de kant blijven toekijken, het World Wide Web is waar de meeste mensen hun favoriete bedrijven leren kennen.


Op zoek naar een e-business oplossing? Geen probleem, ELCHE beheerst de nieuwste technologieën om uw B-to-C of B-to-B applicaties tot in het meest complexe detail uit te werken. Ook kleinere en minder complexe uitdagingen krijgen bij ons alle aandacht.

DESIGN

De belangrijkheid van een eerste indruk geldt des te meer voor websites. U stelt uw bedrijf immers voor aan de wijde wereld en die bekijkt uw site met argusogen. Daarom verdient design alle aandacht.


Gebruiksvriendelijkheid, een logische opbouw en de juiste informatie zijn de 3 sleutelaspecten voor een aangename site waar mensen naar terugkeren. Niet alleen uw klanten, maar ook andere partners uit uw omgeving zullen terug te vinden zijn op uw site om uw bedrijf beter te leren kennen.


ELCHE kan voor u een complete design uitwerken op basis van uw huisstijl. Eveneens adviseren wij u over nieuwe en andere mogelijkheden van een reeds bestaande site en zoeken wij samen met u naar oplossingen, immers uw inbreng is van groot belang.

WEB PRESENCE

U overtuigen van de belangrijkheid om uw bedrijf voor te stellen aan de wijde wereld lijkt dankzij de revolutie van internet haast overbodig. Maar het is een grote uitdaging om dit ook effectief en efficiënt te realiseren. Een website publiceren houdt immers meer in dan vlug een paar pagina's online brengen. ELCHE heeft de nodige ervaring en technologische kennis om dit soort projecten tot een goed einde te brengen.

Eerst wordt er een structureel ontwerp opgesteld welke de structuur van uw website zal voorstellen en de relaties tussen de pagina's onderling. In grote lijnen wordt nu ook bepaald welke informatie zal aangeboden worden.


Aansluitend bepalen we samen met u en afhankelijk van de provider het technisch ontwerp, welk ondermeer een aangepaste keuze van te gebruiken webtechnologieën bevat.

De volgende stap bestaat uit het maken van een prototype waardoor u een eerste blik krijgt van hoe de site er zal uitzien en hoe hij zal aanvoelen. Dit is een fase waar vooral van uw kant input wordt verwacht aangezien dit de basis vormt van hoe de site zal uitgewerkt worden.

Tenslotte wordt in de laatste fase, de realisatie, de volledige website afgewerkt en opgeleverd. We willen u er willen aan herinneren dat een website een interactief en dynamisch medium is en dus nooit als 'voltooid' mag beschouwd worden, daarom bieden wij u ook hulp aan bij het onderhouden en verder uitbreiden van uw website.


Naast de ontwikkeling van websites kan ELCHE ook instaan voor de hosting van uw site, de registratie van uw domeinnaam, zodat uw bedrijfsnaam uw voorrecht blijft. Een website zonder bezoekers stelt natuurlijk ook niet veel voor, daarom verzorgt ELCHE voor u de registratie bij de meest bekende nationale en internationale search engines. Tenslotte kunnen wij u ook allerhande statistieken aanreiken, die de populariteit van uw website en specifieke onderdelen verraden. Daarbij krijgt u ook een beter zicht vanwaar uw bezoekers komen.

E-BUSINESS

Internet heeft bewezen een van de meest evoluerende technologische omgevingen te zijn waarin het implementeren van nieuwe bedrijfsprocessen een hele uitdaging kan zijn. ELCHE kan u hierin bijstaan om de wensen van al uw partners wereldwijd feilloos te ontwikkelen.


Het uitwerken van een e-business strategie vergt heel wat overwegingen en ervaring daarom laat u zich beter begeleiden door professionals. ELCHE kan u deze diensten aanbieden, en uw internetoplossing van concept tot werkende applicatie uitwerken.

 

Op basis van uw business noden en opportuniteiten werken wij samen met u een passende oplossing uit. Wij hebben de expertise om allerhande e-solutions uit te werken, zoals e-shop, e-procurement, e-auction, e-mall, collaboration solutions, on-line knowledge management, etc...