ELCHE Computers
Elche Computers Hardware Software Service Web presence Contact

SERVICE

Via onze diensten onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Na het afsluiten van uw aankoop laat ELCHE u niet in de steek maar kan u terugvallen op een waaier van diensten om mogelijke problemen op te lossen.


ELCHE biedt u een groot aanbod van onderhoudscontracten zodat de informatievoorziening binnen uw bedrijf nooit stilvalt. Natuurlijk kunnen ook thuisgebruikers op een excellente en vooral klantvriendelijke service rekenen.


Verder configureren, optimaliseren en onderhouden wij uw bedrijfsnetwerk voor een maximaal rendement.


Een probleem waar u zelf niet uit raakt? Probeer dan onze helpdesk die staat 24u/24u, 7d/7d klaar om u uit de nood te helpen.

U kans op bereiken op volgende coördinaten:...en wij trachten u zo snel mogelijk verder te helpen.

ONDERHOUD

Time is money! Van zodra één van uw computers of componenten het begeeft, begint de tijd te dringen. Klanten moeten mogelijk wachten op informatie, werk stapelt zich op en frustraties uiten zich al vlug. ELCHE laat u dan zeker niet aan uw lot over, maar biedt u via verscheidene onderhoudscontracten een ideale service, het is namelijk net hierin waarin wij ons onderscheiden! Onze betrokkenheid eindigt niet bij de levering maar blijft duren zolang u er gebaat mee bent, immers uw computers moeten feilloos en betrouwbaar blijven functioneren.


Voor elk probleem hebben wij het genkipte onderhoudscontract, zie hieronder voor de mogelijkheden:

NETWERK

VERDWAALD IN UW EIGEN NETWERK? KRIJGT U DE VERSCHILLENDE WERKSTATIONS NIET MET ELKAAR VERBONDEN? OF ZIJN DE RESPONSETIJDEN EINDELOOS LANG?

DAN BENT U BIJ ELCHE AAN HET JUISTE ADRES. WIJ ZIJN GESPECIALISEERD EN ERVAREN IN HET AANLEGGEN VAN NETWERKEN.

WIJ ZORGEN VOOR DE JUISTE TOPOLOGIEËN, SERVER/CLIENT-CONFIGURATIES EN OPTIMALISATIES ZODAT U HET MAXIMUM UIT DE CAPACITEIT VAN UW BEDRIJFSNETWERK HAALT.